Met een Executive Presentatiecoach leer je ontspannen en met impact presenteren

Een Executive Presentatiecoach – omdat je als Professional overtuigend  wilt kunnen presenteren.

Presentatiecoaching maakt van jou een leider!

Is het houden van een lezing of het geven van een presentatie voor jou als professional een vast terugkerend onderdeel van je functie? En merk je dat je daarin nog stappen kunt zetten? Dan begrijp ik dat je op zoek bent naar een Executive Presentatiecoach. Een coach die niet alleen jouw metier begrijpt, maar ook weet hoe hij jou als mens en spreker kan helpen in die belangrijke stap in je carrière.

Ook al ervaar je geen extreme spanning, je presentatie kan met nog zoveel meer kracht en authenticiteit gebracht worden. Je doet jezelf, je publiek, en ook je boodschap een groot plezier om daarmee aan de slag te gaan. Als door de wol geverfde presentatiecoach sta ik klaar om je daarmee van dienst te zijn!

Als bijvangst zal het bijdragen aan jou rol als leader of the pack!

Zo wordt mijn aanpak ervaren

Ik kwam bij Ruud terecht omdat ik aan het vastlopen was in mijn ontwikkeling en daar in mijn werkpraktijk zoveel hinder van ondervond, dat ik het noodzakelijk vond om er iets aan te doen. In drie uitgebreide coachingssessies heeft Ruud mij een spiegel voorgehouden en dat heeft mij ontzettend veel inzicht gegeven in hoe mijn denkpatronen werken en hoe die mij  belemmeren in bepaalde situaties. Ruud heeft mij daarmee die ondersteuning geboden die ik precies nodig had, het raakte voor mij echt de kern. Hierdoor heb ik vervolgens enorme stappen kunnen zetten in mijn ontwikkeling en kreeg ik handvatten die ik direct kon toepassen. Ruud heeft mij mijn gevoel van ruimte teruggeven om te kunnen zijn wie ik ben en daarvan te genieten. En wat ben ik daar trots op!
Ruud, er zijn eigenlijk geen woorden om je hiervoor te bedanken, maar toch: dank je wel!

Toen ik plotseling gevraag werd om voor verschillende groepen presentaties en workshops te geven wilde ik graag een training volgen bij een Presentatiecoach. Na gezocht te hebben, kwam ik bij Ruud terecht. Hij weet zich als geen ander in te leven in het verhaal dat ik wil vertellen. Hij houdt hierbij een spiegel voor, zodat ik leerde hoe ik mijn verhaal het best kan vertellen. Hierdoor kan ik nu vol zelfvertrouwen presenteren.

Ik ben de opleiding bij Ruud gestart met heel veel verwachtingen, die allemaal zijn ingelost! Hij wist meteen mijn vertrouwen te winnen. Zijn persoonlijke aanpak met regelmatig een vleugje humor is aanstekelijk. De opleiding omvatte meerdere aspecten; enerzijds kreeg ik inzicht in hoe je een goede presentatie maakt, maar Ruud kan je ook uitdagen op het inhoudelijk stuk, wat jou verhaal nog veel sterker maakt. Ruud is een hele goede coach die je als geen ander een spiegel voorhoud en je in je kracht zet.

Dit doet een Executive Presentatiecoach voor jou als Professional:

Je leert om zonder spreekangst te presenteren, en zonder storende gedachten het woord te nemen.

Je leert hoe je je materiaal logisch opbouwt, wat er wel in thuis hoort en wat zeker niet.

Storytelling effectief en krachtig inzetten.

En dat in een 1 op 1 veilige setting.

Door een sterke inhoud werk je ook indirect aan een afname van spreekspanning. Vervolgens leer je om je boodschap eerst contact te laten maken met jezelf en vervolgens op een natuurlijke manier met je publiek.

Alle sessies die je met mij als Presentatiecoach afspreekt zijn volledig maatwerk. 

Zodoende omvat elke sessie alles wat voor jou van belang is voor jouw groei als spreker. Maar er is meer. Je ontwikkelt als bijvangst eigenschappen die jou tot een krachtige  leider maken.

    

Kies met een Executive Presentatiecoach je eigen accenten 

  • Het versterken van Présence op een podium
  • Het formuleren van een kernboodschap
  • Het overwinnen van spreekangst
  • Interactie op gang brengen met je publiek
  • Lichaamstaal en stemgebruik
  • Storytelling effectief en op de juiste manier inzetten
  • Omgaan met lastige vragen uit het publiek

Jij bepaalt zelf waar je graag mee aan de slag wilt. In ons kennismakingsgesprek en ook tijdens de sessie wordt duidelijk waar jij behoefte aan hebt. Dat is de kracht van maatwerk Executive Presentatiecoaching.

 

Dit bied ik je aan: