Je presentatievaardigheden verbeteren geeft een megaboost aan je carrière

Presentatievaardigheden verbeteren door deze te trainen!

Matig presenteren is geen optie! Wanneer presentaties zwak zijn, de boodschap niet goed overkomt, gebeurt precies het tegenovergestelde van wat je met de presentatie beoogde. Het doet afbreuk aan de boodschap in plaats van deze te versterken. Ongetwijfeld heb je zelf al vaak genoten van krachtige presentaties. Ze raken je hart, stimuleren je emoties en laten je op een nieuwe manier nadenken over het onderwerp. Een mooi voorbeeld daarvan zijn TED-talks.

TED-talks zijn wereldberoemd geworden door hun inspirerende karakter. Op dit jaarlijkse evenement geven sprekers de talk van hun leven, en in bijna alle gevallen uit het hoofd. Ze kunnen gaan over een grote verscheidenheid aan onderwerpen, van wetenschap tot droom en alles wat daar tussen kan liggen. Deze TED-talks lijken door de sprekers uit hun mouw geschud te worden, maar niets is minder waar! Deze mensen worden getraind door de beste spreekcoaches. En met wat een prachtig inspirerend resultaat. Stel je voor, dat je je toehoorders iets kunt geven dat ze nooit meer vergeten, ze nemen het mee naar huis en dragen het in hun hart. Daardoor zullen zij aan jou terugdenken met blijdschap en liefde.

Zou jij in vrijheid en met kracht willen leren presenteren? Realiseer je dan dat je met matig presteren niet een matig doel bereikt, je bereikt namelijk geen enkel doel. Sterker nog, het levert minpunten op. Presentatievaardigheden verbeteren versterken is dus een topprioriteit.

Wat je leert om krachtig en vrij te presenteren

Als je dat graag wilt, is dit je training. Je leert hoe je je verhaal persoonlijk maakt, hoe je ruimte inneemt, en hoe je kwetsbaar krachtig kunt zijn. Daarnaast komen de inzet van spreek- en presentatievaardigheden, en non-verbale technieken uitgebreid aan bod. Daarnaast ook lichaamstaal, kijktechnieken, mimiek en brein-beïnvloedingstechnieken. Wat dacht je van storytelling en improviseren? Al deze deze vaardigheden die je je tijdens deze training eigen zult maken, geven je een krachtig zelfvertrouwen. Ze maken dat je elke zweem van spreekangst overwint. Jij die weet wat je aan het doen bent, overtuigt moeiteloos je publiek. Vrij van papier leer je authentiek en met invloed te presenteren en volledig je zelf te zijn.

Ervaar het zelf!

Begrijp mij goed: het gaat hier niet over zogenaamde slimme trucjes, die bestaan namelijk niet. Essentiële presentatievaardigheden wel. Je zult dit zelf gaan ervaren tijdens dit op jou persoonlijk afgestemde maatwerk leerprogramma. Stel je eens voor, jouw stem die harten bereikt, jouw gebaren die je innerlijke kracht weerspiegelen en je boodschap versterken. Deze vaardigheden kun je leren en zullen je in staat stellen vrijuit en gloedvol te presenteren vanuit je diepste kern. TED-waardig presenteren is ook voor jou mogelijk!

Vraag een intake voor deze training Presentatievaardigheden verbeteren en versterken

Mail mij of bel mij voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek op info@sprekenleren.nl of telefonisch op 06  16 094 322. De investering voor deze 3 daagse training bedraagt 395 euro per sessie inclusief koffie, thee, vruchtensap en lunch.