Wat anderen zeggen

Ruud Meulenberg

Ruud Meulenberg

Meulenberg Training & Coaching

Ik had meerder malen een spreektraining gehad, maar toch had ik nooit een goed gevoel als ik van het podium afstapte.
Het lukte me simpelweg niet om de impact te krijgen die ik wou hebben.
Via via kwam ik met Ruud in contact. We spraken af en zijn persoonlijke en diepzinnige aanpak bevielen me.
Bij de eerste sessie wist Ruud bij me door te prikken waarom ik het gevoel had dat ik ‘er niet mocht zijn’ op het podium. De confrontatie was hevig, maar het beste wat me overkomen is tijdens mijn carriere als spreker.
De momenten op het podium zijn sterker, persoonlijker en unieker geworden. Het belangrijkste van alles? Ik vind het nu vele malen leuker!

Gerard Meerstadt

Gerard Meerstadt

Eigenaar Effortless Coaching

Ruud is een uitstekend trainer en coach, hij heeft een prachtige specialisatie in het coachen van spreken in het openbaar, niet alleen voor beginners, maar juist ook voor professionals van wie veel wordt verwacht en die diep tot hun gehoor willen doordringen.

Marjo Kranenborg

Marjo Kranenborg

Personal Shopper bij de Bijenkorf

..... En toen ontmoette ik Ruud.
Al vele malen overwoog ik om contact te zoeken met een coach die me zou kunnen helpen bij het staan en spreken voor een groep. Een-op-een weet ik mijn mannetje te staan, een groep vond ik (inderdaad: inmiddels verleden tijd ;-)) simpelweg eng!
Een op mijn pad gekomen sollicitatie voor een ultieme baan deed me terstond besluiten om op zoek te gaan naar de juiste persoon.
Wie had kunnen denken dat de intake gelijk al diverse inzichten gaf over mezelf!
De tweede afspraak - een dag voor het sollicitatie gesprek waarin ik een business case moest presenteren - was een openbaring!
Door het toepassen van praktische technieken zoals het weglaten ipv overvloedig willen presenteren ontvouwde zich de juiste focus en aandacht van de toehoorders; door te durven uitspreken van mijn kracht en kwaliteiten ipv te bescheiden te zijn; door te horen dat mijn glimlach een van mijn mooie assets is ..... heeft Ruud me zoveel vertrouwen weten te geven dat ik opgetogen de sollicitatie in ben gegaan.

Resultaat? HIRED!!!

Dank je Ruud!
Voor je aanpak, je adviezen, maar ook voor jouw oprechte persoonlijke interesse in en ondersteuning van deze medemens ‘who counts her blessings’ jou te hebben gevonden om dé stap te maken om te leren spreken zonder angst!

Kees Wolfs

Kees Wolfs

Teacher

Ruud is een meester in de spiegel zo voor je houden dat je ziet dat je werk aan de winkel hebt. Wat misschien nog waardevoller is, is zijn bekwaamheid om persoonlijke en praktische tips te geven die hout snijden, en waarmee je direct aan de slag kunt.

Trainingen van Ruud volgen de actualiteit, en zijn nooit hetzelfde. Spreken kun je inderdaad leren, en met een bewezen leermeester als Ruud aan je zijde is er meer mogelijk dan je denkt.

Herma Overweg

Herma Overweg

Coach

Ruud heeft mij enorm geholpen bij mijn vijf minuten presentatie voor de verkiezingen Starter van het jaar. Ik had een verhaal, vooral op papier en in mijn hoofd. Ruud liet mij zelf ervaren wat daarvan overblijft en overkomt, zodra er spanning verschijnt. Na een paar krachtige vragen, rustig en gericht, zat ik volledig in mijn verhaal en sprak ik moeiteloos vanuit mijn hart. Ruud is betrokken en luistert met zijn hart.

Jeroen van de Heuvel

Jeroen van de Heuvel

Meulenberg Training & Coaching

Ruud is een zeer goed spreker en coach en een leuk mens!

Rolf Holwerda

Rolf Holwerda

Eignaar Herenhoek Herenmode

Ruud van den Berg is een zeer motiverende spreker. Hij heeft ook persoonlijke belangstelling voor het individu. Hij stelt zich ten doel om in zijn contacten met cursisten inspirerend en aanmoedigend te zijn. Hij heeft veel enthousiasme en humor.

Ruben Mepschen

Ruben Mepschen

Veiligheidsdeskundige

Ruud is een getalenteerd spreker en onderwijzer. Hij weet met zijn enthousiaste wijze van spreken het hart van zijn toehoorder te bereiken en mensen te motiveren.