Presentatiecoaching helpt je om elk aspect van je presentatie te versterken

                 

            Heb je behoefte aan presentatiecoaching voor je lezing of presentatie?

Heb je binnenkort een lezing of presentatie en/of wil je je graag bekwamen in het geven van een krachtige doeltreffende presentatie? Dan is presentatiecoaching iets voor jou. Wanneer je een presentatie geeft wil je je graag zeker voelen over de inhoud, de opbouw van je materiaal. Je vraag je misschien af of je powerpoint moet gebruiken en als dit zo is, hoe je dat op een doeltreffende manier doet. Of misschien wil je ondersteuning betreffende een aantal belangrijke presentatievaardigheden. Met individuele presentatiecoaching wordt de aandacht gericht op die gebieden waar de hulp voor jou het meest gewenst is. 

En dat gebeurt ten alle tijden in één op één setting. Dat geeft een veilig gevoel.

Ook is het mogelijk alvast samen een video-opname te maken en deze samen door te nemen ter voorbereiding. Dat is een belangrijke hulp voor je in het begrijpen wat anderen waarnemen als ze naar jou kijken en luisteren. Het maakt het gemakkelijker voor jou om het grote effect te zien van op het eerste gezicht kleine aanpassingen. Ook al zal de daadwerkelijke uitvoering verschillen van de voorbereide versie, bedenk dat het geven van een effectieve presentatie altijd begint aan de achterkant. Elke minuut die je daar besteedt aan voorbereiding betaalt zich dubbel en dwars terug in rust en resultaat.  

Alle sessies die je met mij presentatiecoach afspreekt zijn volledig gebaseerd op maatwerk. Ze zijn gebaseerd op jouw vraag en behoefte en op wat ik als presentatiecoach bij jou waarneem. Zodoende omvat een sessie alles wat voor jou van belang is voor het houden van een geslaagde presentatie.    

                    Waar kun je bij presentatiecoaching aan denken? 

  • Doordringen tot de kern van je boodschap
  • Jezelf zien en het effect begrijpen van lichaamstaal 
  • In contact staan met personen in je publiek
  • Interactie aangaan met je publiek, zowel retorisch als praktisch
  • Elimineren van spreekangst

Wat is de kernboodschap van jouw presentatie:

  • Opbouw van je materiaal
  • Het versterken van de verhaallijn
  • Verscherpen van je boodschap
  • Toevoegen van anekdotes

Ook als je op zoek bent naar mentale support om je spreekangst onder controle te krijgen, help ik je met enkele krachtige aspecten van mijn aanpak om spreekangst te overwinnen. 

Als je het op prijs stelt ga ik graag last-minute met je mee naar jouw presentatie voor het geven van mentale support. 

Aarzel niet, bel voor informatie of voor het maken van een afspraak. Tel. 06 16 09 43 22.

Liever eerst mailen? Mail naar info@sprekenleren.nl