Presentatietraining om ontspannen te presenteren en presentatievaardigheden te verbeteren

Presentatietraining over Presentatievraardigheden verbeteren

Deze presentatietraining waarin je ontspannen leert presenteren geeft een megaboost aan je carrière.

Deze Presentatietraining boost je carrière

      3 dagdelen van elk 3 uur – Volledig maatwerk


Dit leer je in deze Presentatietraining:

  • Een krachtige speech of presentatie maken 
  • Je verhaal invloedrijk maken door verstand en hart te verbinden
  • ‘Jezelf’ zijn met je aandacht bij het publiek, ontspannen presenteren
  • Bewustzijn van lichaamstaal
  • Storytelling en Improvisatie

In deze situaties gaat dit je voordelen opleveren:

  • Bij het geven van lezingen en presentaties voor een publiek
  • Wanneer je presenteert voor klanten en collega’s
  • Bij presentaties waar interactie gewenst is of verwacht kan worden
  • Online presenteren
  • Het inbrengen van jouw gedachten en ideeën in een vergadering


Deze Presentatietraining leert je ontspannen presenteren

Presenteren en plezier is voor velen geen vanzelfsprekende combinatie. Sterker nog, vanwege de moeite en de energie die het kost om een goede presentatie te maken en te geven, mijden velen het geven van presentaties.

Wanneer wij anderen met passie en vuur zien presenteren kan dat jaloersmakend zijn. Kon ik dat maar. Maar helaas, ik heb die gave niet! Dat is wat veel mensen voor jou gedacht hebben en nu succesvolle sprekers zijn.

Door wat je in deze Presentatietraining gaat ervaren zal je zelfvertrouwen toenemen. Het verbeteren van je presentatievaardigheden begint en eindigt met de vaardigheid om ontspannen te presenteren.  

Dat gaat je carrière een flinke stap vooruit helpen. Omdat je aandacht verschuift van jezelf naar je publiek, en jij zelf contact hebt gemaakt met je boodschap, is wat je te zeggen hebt overtuigend voor je je publiek.

Presentatievaardigheden verbeteren – ervaar de kracht ervan!

De valkuil van veel sprekers is de misvatting dat presenteren een act is.  En dan ook nog een gelikt exemplaar ook! Dat kan niet anders dan tot veel stress en faalangst leiden. Je presentatievaardigheden verbeteren begint in feite in je hoofd. 

Het probleem begint dus niet op het podium maar bij wat je denkt tijdens de voorbereiding. Als je dit herkent ga je van deze Presentatietraining veel opsteken. 

Ontspannen presenteren kun je leren en zal je in staat stellen vrijuit te spreken en je publiek te overtuigen. Ontspannen met plezier presenteren is ook voor jou mogelijk!

Vraag een intake aan voor deze Presentatietraining

Mail mij of bel mij voor een intakegesprek op info@sprekenleren.nl of op 06  16 094 322. 

Hoe wordt deze training ervaren? Lees alle referenties op de referentiepagina

Ruud Meulenberg

Ik had meerder malen een presentatietraining gehad, maar toch had ik nooit een goed gevoel als ik van het podium afstapte.
Het lukte me simpelweg niet om de impact te krijgen die ik wou hebben.
Via via kwam ik met Ruud in contact. We spraken af en zijn persoonlijke en diepzinnige aanpak bevielen me.
Bij de eerste sessie wist Ruud bij me door te prikken waarom ik het gevoel had dat ik ‘er niet mocht zijn’ op het podium. De confrontatie was hevig, maar het beste wat me overkomen is tijdens mijn carriere als spreker.
De momenten op het podium zijn sterker, persoonlijker en unieker geworden. Het belangrijkste van alles? Ik vind het nu vele malen leuker!

Toen ik plotseling gevraagd werd om voor verschillende groepen presentaties en workshops te geven wilde ik graag een presentatietraining volgen bij een Presentatiecoach. Na gezocht te hebben, kwam ik bij Ruud terecht. Hij weet zich als geen ander in te leven in het verhaal dat ik wil vertellen. Hij houdt hierbij een spiegel voor, zodat ik leerde hoe ik mijn verhaal het best kan vertellen. Hierdoor kan ik nu vol zelfvertrouwen presenteren.